Més esport

El Barceloneta tanca la primera volta invicte imposant-se al CN Terrassa (13-7)

L’Atlètic Barceloneta ha donat un cop d’autoritat imposant-se per 13-7 (parcials de 2-1, 5-2, 3-1 i 3-3) al CN Terrassa aquest migdia a la piscina de Sant Sebastià coincidint amb l’última jornada de la primera volta de la lliga. Un resultat que referma als mariners al capdavant de la taula amb onze triomfs en onze jornades i que permet distanciar a sis punts al conjunt vallesà.

Tot i que el CN Terrassa visitava el feu mariner amb una bona dinàmica –només havia encaixat una derrota a campionat, no va poder contrarestar el potencial d’un Barceloneta que no ha acusat l’esforç del passat dimecres, quan va rebre el poderós Pro Recco en partit de Champions. De fet, el clar triomf d’aquest migdia permet als de Chus Martín recuperar bones sensacions després del 11-15 encaixat contra l’equip italià.

El Barceloneta ha començat a imposar el seu domini contra el conjunt terrassenc a partir del segon quart, que s’ha saldat amb un parcial de 5-2. Això ha permès que l’avantatge mariner al descans ja fos de quatre gols (7-3). Les distàncies han arribat a escalar fins el 9-3, que deixava el partit del tot sentenciat al tercer quart a pesar de la reacció final del CN Terrassa per evitar un major castig. El boia del Barceloneta Roger Tahul s’ha erigit com el màxim golejador del partit amb realitzador del duel amb cinc gols. “Era un partit important després de caure a la Champions contra el Pro Recco. M’ha sortit tot bé però també es gràcies als meus companys”, ha manifestat Tahull al final del duel.