Futbol sala

Tensió fins al final

Futbol sala. Un gol de Leo Santana en el minut 37 dona el triomf als blaugrana abans de l’aturada de Nadal

Navarra 2 Barça 3

RIBERA NAVARRA:Gus, Sergi, Lucas, David Pazos, Sergio González –cinc inicial–, Ferran Plana, Mínguez, Pedro García (2).BARÇA LASSA:Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo (1), Esquerdinha (1) –equip incial–, Leo Santana (1), Roger, Sergio Lozano, Arthur, Ferrao i Joselito .GOLS:0-1 (3’) Esquerdinha; 0-2 (10’) Adolfo; 1-2 (12’) Pedro; 2-2 (34’) Pedro i 2-3 (37’) Leo SantanaÀRBITRES:Alonso i Santander. Targeta groga a David Pazos (Ribera Navarra).

La propera (22-12-18)

Ribera Navarra-Barça Lassa; El Pozo Múrcia-Industrias Santa Coloma; Jaén-Antequera; Cartagena-Parrulo; Llevant-Valdepeñas; Segovia-Movistar Inter; Palma-Saragossa; Peníscola-Osasuna.

Molt va haver de treballar el Barça Lassa per tal de no ensopegar a la pista de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra abans de l’aturada de la lliga per les festes de Nadal. De fet, va caldre un gol providencial de Leo Santana a tres minuts del final perquè els blaugrana s’imposessin per 2-3. D’aquesta manera, els d’Andreu Plaza es mantenen a tres punts del líder, El Pozo Múrcia, que també va suar de valent per imposar-se a l’Industrias Santa Coloma coincidint amb l’inici de la segona volta del campionat.

A pesar del 0-2 que reflectia el marcador després dels deu primers minuts –amb gols d’Esquerdinha i d’Adolfo–, els blaugrana no van tenir un partit gens còmode. El Ribera Navarra va saltar a pista sense complexos, disposat a l’intercanvi de cops. Això va fer que tant el seu porter, Gus, com el blaugrana, Dídac Plana, fossin dels més destacats del duel per les seves aturades. Un altre dels protagonistes va ser Pedro García, autor dels dos gols locals, un en cada part. De fet, el seu segon gol va arribar en el minut 37 i va carregar d’incertesa el desenllaç. És cert que abans del 2-2 els d’Andreu Plaza van disposar d’un parell de xuts al pal a càrrec d’Adolfo i Esquerdinha per evitar un final tan ajustat, però va caldre una última empenta per no deixar escapar cap punt. I el principal encarregat de fer-la va ser Leo Santana, autor del 2-3 just després de l’empat local en aprofitar una assistència de Ferrão. Un gol que, sens dubte, permetrà a la plantilla blaugrana afrontar l’aturada de la competició per Nadal amb sensacions positives. La propera cita ja serà el 4 de gener a la pista del Futbol Emotion Saragossa.