Natació

Reivindicació i tradició al Port Vell

Natació. Un grup de participants en la 109a copa Nadal demana l’alliberament dels presos polítics catalans

El nedador blanenc del CN Mataró Guillem Pujol, en categoria masculina, i la nedadora igualadina del CN Barcelona Laura Rodríguez van ser dimarts els vencedors de la 109a edició de la copa Nadal que es va disputar al Port Vell de Barcelona. Pujol va complir les previsions i va obtenir el seu cinquè triomf consecutiu en la prova superant Oriol Moreno i Javier Villanueva, tots dos del CN Barcelona. Rodríguez, per la seva banda, va donar la sorpresa i es va endur el títol en la seva primera participació. El segon lloc del podi el va ocupar Judith Navarro, nedadora del Sant Andreu i guanyadora de les dues últimes edicions, i tercera va quedar Laia Martí (CN Barcelona).

El nedador del CN Mataró va completar un repòquer de victòries i va eixamplar el seu domini de les cinc últimes edicions amb un temps de 2:11 sobre un recorregut de 200 metres amb sortida i arribada al Portal de la Pau. Pujol iguala els cinc triomfs seguits de David Royo (1995-1999).

Rodríguez, per la seva banda, es va fer seu el títol amb un registre de 2:35.66, una dècima menys que Navarro en un final extremadament igualat que va ser molt agraït per als espectadors

La 109a copa Nadal va establir un nou rècord de participació, amb uns 600 nedadors que van aprofitar una bona temperatura de 16 graus. La cursa també va servir perquè un grup de participants reivindiqués la llibertat per als presos polítics catalans formant la paraula llibertat dins de l’aigua, i també a fora, amb lletres grogues.

ELS VENCEDORS

Pujol signa el seu cinquè títol seguit i Rodríguez dona la sorpresa en el seu debut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)