Futbol sala

Més de 2.000 persones a Blanes per la copa del món

Futbol sala. Fins diumenge amb equips com el Corinthians, el Magnus i el Barça

La setena edició de la copa del món es va inaugurar ahir a Blanes. És un esdeveniment pel qual hi ha més de 2.000 persones a la localitat costanera per al torneig internacional de les categories benjamina, alevina, infantil, cadet i juvenil (de 9 a 18 anys). En cadascuna hi ha dos grups de quatre equips. La VII World Futsal Cup aplega equips com el Barça, el Corinthians i el Magnus Futsal com a caps de cartell. N’hi ha dels EUA, el Japó, el Regne Unit, Alemanya i Austràlia, i també hi és el club local de futbol sala Blanesport ’83. S’estima que la competició aplegarà vora 1.500 espectadors, a més dels 700 participants allotjats en hotels de Blanes.

El director de la World Futsal, Rob Andrews, va presidir l’acte inaugural d’ahir, en què José Carreras va fer una exhibició de freestyle, disciplina de la qual és campió del món. És el sisè any seguit que la competició es fa a la ciutat esportiva de Blanes, després que la primera es va disputar a Toledo, el 2012. El FC Barcelona n’és el gran dominador, amb 15 dels 26 títols. En la darrera edició va ser el campió en quatre de les cinc categories participants tret de la benjamina, per al Santos brasiler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)