Esports de muntanya

Any nou, mateix domini

Salts d’esquí. El japonès Ryoyu Kobayashi arrenca el 2019 reforçant a Garmisch-Partenkirchen el lideratge en el torneig dels Quatre Trampolins

Els salts d’esquí de Garmisch-Partenkirchen –la segona cita del torneig dels Quatre Trampolins– és una de les tradicionals imatges d’Any Nou. El japonès Ryoyu Kobayashi ha estat qui més lluny ha ‘volat’, com ja va fer en 30 de desembre a Oberstdorf coincidint amb la prova inaugural del torneig. D’aquesta manera, reforça el seu lideratge al capdavant de la classificació general amb dos punts de marge respecte a l’alemany Markus Eisenbichler. El saltador japonès també lidera la general de la copa del món de l’especialitat.

Avui a Garmich, Kobayashim, ha dominat les dues mànegues, apuntant-se el triomf (266,6 punts) seguit per Eisenbichler (264,7). Els precedents permeten al saltador japonès ser optimista ja que 9 dels 10 últims guanyadors dels Quatre trampolins van sortir líders d’aquesta prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)