Futbol sala

També hi ha segones parts que poden ser bones

Futbol sala. El Barça Lassa inicia avui (20 h) a la pista del Saragossa el tram definitiu de la temporada, en què es jugarà tots els títols que hi ha en joc

Que el Barça és favorit a tots els títols que disputa és una cantarella habitual en les seccions del club. No n’està exempt l’equip de futbol sala, que, després d’un profund canvi d’estructura en els darrers anys que havia allunyat lleugerament l’equip de la línia del favoritisme en detriment del totpoderós Movistar Inter, ha aconseguit recuperar l’alè temible. L’equip que dirigeix Andreu Plaza ja va tallar la sequera de títols la temporada passada amb la consecució de la copa del Rei. Tot i l’alegria, el títol no va servir per acabar de saciar la set del vestidor, que veu la segona part de la temporada 2018/19 com l’oportunitat de donar l’estocada definitiva per tornar a regnar en el món del futbol sala estatal i continental. “Al 2019 li demanen títols. Poder revalidar la copa del Rei però també alçar els altres tres títols que tenim al davant”, comentava ahir Roger Serrano. “I recuperar aviat el Mario Rivillos. Serà un magnífic reforç per a la segona part de la temporada”, hi va afegir Andreu Plaza, el tècnic.

Avui (20 h, LaLigaTV), el conjunt blaugrana s’estrena el 2019 amb una visita a la pista del Saragossa, l’onzè classificat de la lliga. A la ciutat aragonesa, el Barça inicia el camí cap a la primera plaça de la lliga regular, un dels grans objectius del curs. A més, al mes de gener es definirà la final a quatre de la copa del Rei: el Barça es veurà les cares el dia 15 de gener amb El Pozo, a Múrcia, en un duel a partit únic sense cap mena de xarxa. A més, a l’horitzó ja es divisa la copa d’Espanya de València. Una competició que se li ha posat molt d’esquena al conjunt blaugrana des que Andreu Plaza i Txus Lahoz van agafar les regnes.

El plat gros dels àpats de la segona part del curs és la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League que els blaugrana disputaran a Almaty. La competició que més il·lusió fa a un vestidor que veu la segona part de la temporada 2018/19 com l’oportunitat definitiva per tornar a regnar en el futbol sala estatal i europeu.

Marcenio serà blaugrana ben aviat

El brasiler de l’Ugra Gazprom es convertirà en jugador del Barça en els pròxims dies. Marcenio, que arribarà al Palau amb la carta de llibertat, és un jugador total, capaç de formar en la posició d’ala, amb desequilibri i gol, però també amb grans condicions físiques i tàctiques per fer de tanca. El brasiler, de 31 anys, firmarà per dues temporades i mitja amb el club. El Palau, de fet, ja va poder gaudir de la qualitat de Marcenio en el duel de la fase elit de la Champions en què els blaugrana van accedir a la final four. Per això, Marcenio no podrà jugar competició europea. L’Ugra va proposar un canvi de moneda per Leo Santana, que acaba el contracte aquest estiu, però el de Juiz de Fora, consultat pel club, vol continuar al Palau. El Barça no descarta fer-li una oferta de renovació properament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)