Futbol sala

El Barça no deixa ni les engrunes a Saragossa

Futbol sala. Deu minuts de màxima efectivitat van servir al conjunt blaugrana per golejar el Saragossa en el primer partit del 2019

SAragossa 2 BARÇA 6

FUTBOL EMOTION SARAGOSSA:Iván Bernad, Tejel, Retamar, Esteban i Richi Felipe –cinc inicial– Tabuenca, Óscar Villanueva, Nano Modrego, Chicho i Yera.FC BARCELONA LASSA:Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial– Roger, Joselito, Leo Santana, Sergio Lozano, Ferrão i Arthur.GOLS:0-1 (9’) Leo Santana. 0-2 (10’) Esquerdinha- 0-3 (12’ Aicardo. 0-4 (13’) Esquerdinha. 0-5 (16’) Ferrão. 0-6 (17’) Roger. 1-6 (30’) Dyego en pròpia porta. 2-6 (34’) Victor Tejel.ÀRBITRE:Cid Bragado i Martínez Flores.

El Barça es va regalar un tiberi ahir a Saragossa en l’estrena de l’any nou. El conjunt blaugrana va golejar els aragonesos gràcies a deu minuts de la primera part sensacionals de cara a porteria en què van fer sis gols i van esclafar el rival. Amb el triomf, els homes d’Andreu Plaza es van situar líders per una estona, van posar pressió a El Pozo, que jugava poc més tard a Antequera, però el triomf dels murcians va mantenir la distància al capdavant de la taula. El viatge de tornada a casa va ser tranquil perquè el Barça va fer un gran partit per estrenar el 2019. El tu a tu que va plantejar el Saragossa només va durar nou minuts i, aleshores, tempesta de gols. Leo Santana i Esquerdinha van obrir la llauna completant dos contraatacs, Aicardo en va fer un altre aprofitant els desajustos defensius locals, Roger va batre Bernad amb un gran xut, Ferrão no va voler faltar a la seva cita amb el gol i segueix pitxitxi (17) i Esquerdinha va acabar firmant un doblet. Amb porter jugador durant tot el segon temps, el Saragossa va retallar la distància, però ja era massa tard per evitar el primer triomf blaugrana del 2019.