Esquí

Sisè triomf de Hirscher

Esquí alpí. L’austríac s’imposa en l’eslàlom de Zagreb de la copa del món i consolida la classificació absoluta i de l’especialitat

Marcel Hirscher va imposar-se per cinquena vegada en l’eslàlom de la copa del món de Zagreb i va refermar el seu lideratge en la copa del món absoluta i de l’especialitat. L’austríac havia acabat la primera mànega segon, a 0.37 del seu compatriota Marco Schwarz, que en la segona baixada no va acabar el recorregut i no va poder lluitar per la victòria. Hirscher va acreditar en la segona mànega un temps de 56.47 i es va endur la seva sisena victòria de la temporada amb un temps total d’1:48.64. En el podi el van acompanyar el francès Alexis Pinturault (+0.60) i l’austríac Manuel Feller (+0.62). Hirscher lidera la classificació de l’especialitat amb 336 punts i la copa del món absoluta amb 756. “Avui ha estat un dia difícil, he patit”, va reconèixer després d’aconseguir la victòria número 64 en la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)