Hoquei sobre herba

Sempre hi ha lloc per al talent

Hoquei sala. Les Fonts, un equip singular que només participa en la competició catalana ‘indoor’, reuneix diversos jugadors emblemàtics que han deixat l’elit en les últimes temporades

Els anys passen per a tothom. Fins i tot per aquells que han estat emblemes i jugadors ensenya d’equips com l’Atlètic Terrassa o l’Egara. Ho reconeix Ramon Romeu, exjugador ratllat, que fa dues temporades va decidir penjar l’estic. “Em costa agafar el ritme. Sobretot, els primers dies. Juguem contra equips amb gent molt jove. La nostra mitja d’edat passa els trenta anys. Segueixo fent esport però quan torno a estar una bona estona ajupit, ho noto”, comenta rient. És un dels jugadors que forma part de l’equip de Les Fonts, un conjunt singular que, des de fa unes temporades, només competeix en el campionat de Catalunya d’hoquei sala. Reuneix jugadors actuals del Junior, l’Egara, l’Atlètic o el Polo. I rememora un mític equip que van formar una representació dels pares dels jugadors actuals. “En realitat, ens ajuntem uns amics, ens ho passem genial jugant a una versió de l’hoquei que és molt divertida i si guanyem doncs encara millor”, comenta Romeu que assegura que, tot i semblar de caràcter amistós, el grup vol guanyar sempre el títol. I perquè no, en un futur, disputar un campionat d’Espanya. Despendrà dels patrocinadors perquè el talent esportiu hi és. De fet, la nova era de Les Fonts va iniciar a la segona divisió el 2015, va assolir l’ascens aquell any i el primer títol català el curs següent. En aquesta edició, l’equip ja està classificat per a les semifinals amb un balanç de dos triomfs i una derrota. L’Atlètic Terrassa els espera en un duel de semifinals que, per exemple, serà especial per a Santi Morera, jugador groc que té el permís del seu tècnic per a disputar la competició amb Les Fonts. O per Jordi Carrera que, si tanca els ulls encara té fresc el record de l’estadi del club groc homenatjant-lo, tot just fa un parell de temporades, després d’una trajectòria memorable culminada amb un títol de lliga. Enguany, Carrera, que segueix mantenint el vincle amb l’hoquei però a la primera divisió, vesteix de verd. També l’acompanya Franc Dinarès, que la temporada passada es va retirar de l’elit amb una copa del Rei sota al braç i el somriure dels aficionats ratllats a la retina. “Hem jugat tants anys a això que quan agafes el pal et familiaritzes ràpid. I tenim jugadors com el Roc Oliva, el Carrera o el Franc que són molt bons. I suplim la falta de físic amb experiència”, conclou Ramon Romeu que considera que quan aquest grup d’amics deixi de passar-s’ho bé sobre els terrenys de joc ja no valdrà la pena continuar. “No tindria sentit”, culmina l’excapità de l’Egara.

LES FRASES

Seguim fent esport però es nota l’edat i que els rivals són joves. Ho intentem suplir amb experiència i qualitat
Juguem perquè ho passem bé. El dia que no sigui així ja no tindrà sentit que continuem
Ramon Romeu
juagador de les fonts

Can Jofresa acull les semifinals

El pavelló de Can Jofresa de Terrassa serà la seu de les semifinals i la final que es disputaran dissabte i diumenge, respectivament. Les Fonts es veurà les cares amb l’Atlètic Terrassa (17.30h) mentre que l’Egara i el Can Salas jugaran immediatament després (18.45h). De la seva banda, el Junior intentarà revalidar, per tercer any consecutiu, el títol femení. Les santcugatenques, que van acabar en primer lloc la fase de grup únic, disputen les semifinals contra el Barça (15h) mentre que l’Atlètic i l’Egara es jugaran l’altre bitllet (16.15h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)