Futbol sala

El Barça fa oficial el fitxatge de Marcenio

Futbol sala. El brasiler, que arriba lliure de l’Ugra rus, serà blaugrana fins l’estiu de 2021

El Barça Lassa mou fitxa. El conjunt blaugrana ha anunciat el fitxatge del brasiler Marcenio, que arriba al Palau amb la carta de llibertat procedent de l’Ugra rus. Marcenio, de 31 anys, té condicions per a jugar d’ala o de tanca segons li convingui a l’equip en aquest segon tram de la temporada. El públic del Palau ja va poder veure les seves virtuts en el darrer partit de la fase elit de la UEFA Futsal Champions en què el Barça va segellar l’accés a la final a quatre d’una competició que Marcenio no podrà jugar per haver-la disputat amb el conjunt rus. “Volia jugar aquí, és un somni. Vull ajudar amb tot el que pugui l’equip”, ha dit Marcenio als mitjans del club. L’internacional amb la selecció del seu país serà presentat divendres.

Marcenio va créixer com a futbolista al Magnus brasiler i va fer el salt a Europa el 2013 de la mà de l’Ugra. Amb el conjunt rus, va tocar el cel el 2016 quan va guanyar la UEFA Futsal Cup. En la final contra l’Inter Movistar, Marcenio va anotar un dels gols i va ser designat MVP. A més, el jugador de Campo Grande ha guanyat dues lligues i dues copes de Rússia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)