Treballat empat del Barceloneta contra el Brescia (8-8)

L’Atlètic Barceloneta manté la segona posició del grup 1 de la Champions de waterpolo després d’empatar a vuit gols aquesta tarda contra el Brescia a la piscina de Sant Sebastià. El duel s’ha definit per l’equilibri i tots dos equips han arribat a l’últim minut amb opcions de marcar el gol definitiu. Després de defensar bé l’últim atac italià, en la posterior acció els mariners tampoc han aconseguit culminar la jugada que els hauria permès sumar els tres punts.

L’empat, però, ha fet justícia a un duel molt tancat, que no ha arrencat bé per als de Chus Fernández ja que el Brescia s’ha avançat amb un perillós 0-2. La reacció local ha arribat a partir del segon quart i el 4-4 del descans ja ha exhibit el frec a frec que ha definit cada jugada fins la botzina final. Al tercer quart, el Barceloneta ha arribat a portar la iniciativa en el marcador (5-4 i 6-5), però en cap moment ha pogut obrir distàncies. Roger Tahull i Felipe Perrone, amb dos gols cadascun, han estat els màxims artillers del conjunt mariner, que s’enfrontaran al Steaua de Bucarest –també com a local– en la propera cita de Champions (23 de gener).