Ciclisme

Jofre Cullell busca avui el primer podi a l’estatal de ciclocròs

Ciclisme. El corredor del Megamo corre els relleus i demà aspira al seu segon títol sub-23

Jofre Cullell (Megamo) corre aquesta tarda a Pontevedra (16 h), amb Sara Méndez, Luis Vivian, Marc Masana, Tomàs Misser i Josep Chavarría, la cursa de relleus del campionat estatal de ciclocròs amb la selecció catalana; bronze fa un any. El d’avui pot ser el primer podi del recentment proclamat campió de Catalunya absolut de la modalitat, que diumenge podria revalidar el títol de campió estatal sub-23 per segon cop en dos anys a la categoria.

La cursa sub-23 és diumenge (10.30 h), amb Cullell com a principal favorit i el gallec Iván Feijóo –campió júnior amb el colomenc al podi (tercer el 2016 i segon el 17)– candidat a destronar el corredor del Megamo, que fa un any a Legazpi, en la seva primera aparició en la categoria sub-23, va guanyar amb un avantatge de 2 minuts respecte al subcampió i més de 5 respecte al bronze (53:27).

La selecció catalana la formen 17 corredors i, a més de Cullell, hi ha la presència gironina de Paquito Valles (Fornells-Irontech-Ambisist) i Mercè Pacios (Catema.cat Baix Ter).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)