Passeig per als amfitrions

Jornada inaugural. Alemanya i Dinamarca s’estrenen en el seu mundial golejant Corea (19-30) i Xile (16-39), respectivament

Alemanya i Dinamarca, els dos equips que exerceixen com a amfitrions, van resoldre amb sengles golejades la seva estrena en el mundial contra les seleccions de Corea (19-30) i Xile (16-39), respectivament.

A Berlín, al combinat germànic, amb moltes exclusions en la primera part, li va costar agafar el ritme de joc. Amb tot, les aturades de Wolf (al final del partit en faria 15 i un 56% d’encert) i l’eficàcia de Gensheimer (7 gols) van ser suficients per tancar la primera meitat amb un avantatge clar (10-17) i encarrilar la primera victòria contra un conjunt asiàtic molt desordenat.

Més contundent va ser encara la golejada a Copenhaguen, on Dinamarca ja havia infligit un escandalós parcial de 4-22 a l’equip de Mateo Garralda en els primers 30 minuts de joc. El blaugrana Casper Mortensen, amb 8 gols de 8 intents, va ser escollit el jugador més valuós del partit.