Tennis

Paula Badosa debuta en un Grand Slam

Tennis. La de Begur ha superat la fase prèvia i jugarà la primera eliminatòria de l’Obert d’Austràlia contra la local Kimberly Birrell

Paula Badosa va superar la fase prèvia de l’obert d’Austràlia i es va classificat per disputar per primera vegada en la seva carrera el quadre final d’un torneig de Grand Slam. La jugadora de Begur va derrotar per 7-6 (6) i 6-3 la jove ucraïnesa Marta Kostyuk, que té setze anys, ocupa el lloc 116è en la llista mundial i era la novena favorita de la qualificació. Paula Badosa havia disputat la fase prèvia de l’obert dels Estats Units els anys 2015 i 2018 i de Wimbledon l’any passat, però fins aquest obert d’Austràlia no l’havia superat i no havia arribat al quadre final d’un Grand Slam. L’empordanesa havia guanyat la categoria júnior del Roland Garros l’any 2015.

La rival en la primera eliminatòria de Paula Badosa, de 21 anys i la 142a del rànquing mundial, serà la jugadora local Kimberly Birrell, que ha rebut una invitació per jugar el Grand Slam australià. Birrell té 20 anys, ocupa la posició 242a de la llista mundial i l’any 2016 també va disputar la primera eliminatòria de l’obert d’Austràlia.

La retirada de Murray

L’escocès Andy Murray, de 31 anys, va explicar en la roda de premsa anterior al començament de l’obert d’Austràlia que aquest Grand Slam podria ser el seu últim torneig. Murray va afirmar: “No em trobo bé. He lluitant durant molt de temps, he tingut dolor durant vint mesos i he fet tot el possible per recuperar el meu maluc.” Aquest passat desembre l’escocès va dir al seu equip que li agradaria arribar fins a Wimbledon i retirar-se, però no està segur que ho pugui aconseguir. “No se si podré resistir el dolor quatre o cinc mesos més. Hi ha la possibilitat que l’obert d’Austràlia sigui l’últim torneig.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)