Handbol

Espanya s’estrena al mundial amb victòria

Handbol. L’equip de Jordi Ribera ha sentenciat Bahrain (23-33) en el tram final

La selecció espanyola, amb sis jugadors catalans, ha debutat en el mundial d’Alemanya i Dinamarca amb una clara victòria contra Bahrain (23-33). L’equip dirigit pel sarrianenc Jordi Ribera ha sabut jugar les seves armes i tenir paciència contra un rival incòmode, amb poca presència física, però amb molta mobilitat. L’equip espanyol ha començat amb una defensa 5-1 i a còpia de contraatacs, ben culminats per Ferran Solé, ha aconseguit les primeres diferències (3-7). Amb les primeres rotacions, s’ha passat a una defensa 6-0 i s’ha arribat al descans amb un parcial de 11-16.

Després de la represa s’ha mantingut l’intercanvi de cops fins al minut 50. Sense Husain Alsayyad en pista, el jugador de Bahrain més determinant, l’equip de Ribera ha sentenciat definitivament el partit amb un parcial de 0-5 (19-29). El vallesà Ferran Solé, amb 7 gols de 7 intents, ha estat escollit el jugador més valuós del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)