Futbol sala

El Barça guanya a Segòvia i aconsegueix el lideratge

Futbol sala. Els blaugrana golegen (2-5) el conjunt castellà i aprofiten l’empat d’El Pozo per tornar al capdavant de la classificació

El Barça torna al capdamunt de la taula de la lliga. Els blaugrana han golejat el Naturpellet Segòvia (2-5) i aprofiten, d’aquesta manera, l’empat d’El Pozo a la pista de l’Osasuna Magna. El Barça ha estat millor durant els quaranta minuts però li ha falta punteria en la primera meitat. El gol de Joselito, el primer del gadità en aquesta lliga, l’han contrarestat Edu a les acaballes. L’empat local no ha posat nerviós el Barça que, en la segona meitat, s’ha conciliat amb el gol. Joselito ha fet la seva segona diana i ha marcat el camí cap el triomf i el lideratge, Aicardo ha confirmat el domini amb l’1-3 i Dyego, que ho havia intentat molt, ha sentenciat (32’). Amb el triomf a la butxaca, el Barça no ha baixat el peu de l’accelerador i Sergio Lozano, el capità, ha fet el cinquè. N’hauria pogut fer algun més el conjunt blaugrana però li ha faltat punteria. El darrer gol d’Alex Fuentes ja ha arribat massa tard i no ha evitat que el Barça es fes amb el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)