Esports de muntanya

Kilian Jornet s’agafa una temporada sabàtica de la copa del món

Esquí de muntanya. La competició s’inicia demà amb la clàssica Erztrophy a la localitat austríaca de Bischofshofen. Hi ha quatre catalans en la selecció estatal

Kilian Jornet ha decidit no competir aquesta temporada de la copa del món d’esquí de muntanya que s’inicia demà amb la disputa de la clàssica Erztrophy a la localitat austríaca de Bischofshofen. El cerdà s’agafarà una temporada sabàtica i no formarà part de la selecció espanyola en la copa del món ni en el campionat mundial, tot i que es possible que disputi algunes de les clàssiques dels alps a títol personal. En la selecció estatal de vuit esquiadors que disputarà la copa del món hi haurà la presencia de quatre catalans, Clàudia Galícia, Marta García, Marc Pinsach i Oriol Cardona. En absència de Kilian Jornet, el lideratge de l’equip serà per Oriol Cardona que la temporada passada va finalitzar en la tercera posició de la general, va ser cinquè en la modalitat de la cursa vertical i novè en la d’individual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)