Handbol

Espanya s’encalla en atac contra Croàcia (19-23)

Handbol. L’equip de Jordi Ribera accedirà a la fase principal del mundial amb dos punts

La selecció espanyola ha perdut contra Croàcia (19-23) en el cinquè i últim partit de la ronda preliminar del mundial i accedirà a la segona fase amb dos punts. L’equip de Jordi Ribera s’ha encallat en atac davant la defensa 5-1 que ha plantejat el conjunt balcànic a la primera meitat (10-13) i a partir d’aquí sempre ha anat a remolc del seu rival. Després de la represa, Croàcia, amb atacs amb set jugadors, ha sabut mantenir la seva renda davant un conjunt espanyol, que ha tingut excessius dubtes i errades en el balanç ofensiu per capgirar la situació. En aquesta ocasió els 5 gols del vallesà Ferran Solé no han estat suficients per segellar el cinquè triomf de l’equip espanyol.

En l’altre partit del grup B, Islàndia ha guanyat la partida a Macedònia (22-24) i ha obtingut el tercer lloc del grup i el bitllet per a la segona fase de la competició.

D’altra banda, les seleccions d’Egipte, dirigida pel vallesà David Davis, i Tunísia, a les ordres del tortosí Toni Gerona, han segellat també l’accés a la fase principal de la competició després de vèncer, respectivament, Angola (33-28) i Àustria (27-32). Amb el triomf egipci, la selecció de Qatar, que entrena Valero Rivera, ja no tenia cap possibilitat d’accedir a la segona fase, tot i que ha obtingut una ajustada victòria contra Argentina (26-25).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)