Ciclisme

El Buff Scott, a Salt

Ciclisme. BTT. L’equip especialitzat en proves de marató es presenta a les instal·lacions de Tactic, un dels seus nous patrocinadors per al 2019

Francesc Guerra, Luis Leão Pinto, Enrique Morcillo i Miguel Muñoz, que continuen de la temporada passada, i els fitxatges del madrileny Daniel Carreño –provinent de l’Extremadura Ecopilas– i el sevillà José María Sánchez formen el Buff Scott MTB Team 2019. L’equip s’ha presentat a Salt, a les instal·lacions de Tactic, un dels seus nous patrocinadors.

“Després de dues temporades el projecte està consolidat i la plantilla d’aquest any és la millor que hem tingut”, va dir sobre la temporada 2019 Pau Zamora, el mànager de l’equip. “Combina l’experiència de Luis, Guerra i Morcillo amb la il·lusió i les ganes de José Mari, Dani i Miguel. És un equip molt equilibrat, amb un ambient genial i tenim l’ajuda de grans professionals”, hi va afegir.

El Buff Scott se centrarà en les proves de marató i comença aquest gener a la Costa Blanca Bike Race, amb la Cape Epic (Guerra i Morcillo) com a cita destacada. El 2018, en la cursa més important al món, Francesc Guerra, amb Pinto, va ser la revelació amb un quart lloc que suposa el millor resultat d’un corredor estatal a Sud-àfrica.

Costa Blanca Bike Race 31 gener-3 febrer
Mediterranean Epic 14-17 febrer
Cape Epic 17-24 febrer
Andalusia Bike Race 8-13 abril
Volta Eivissa 19-21 abril
VOLCAT 18-21 abril
La Rioja Bike Race 9-12 maig
Swiss Epic 20-24 agost
Catalunya Bike Race 26-29 setembre
Brasil Ride data pendent
UCI Marathon Series
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)