Handbol

Espanya topa amb França (33-30) i es complica l’accés a semifinals del mundial

Handbol. L’equip de Jordi Ribera ha perdut excessives pilotes, ha fet massa concessions en defensa i sempre ha anat a remolc de la defensora del títol

La selecció espanyola ha perdut contra França (33-30) en el primer partit de la fase principal del mundial i se li complica una mica més les possibilitats d’accedir a les semifinals. El conjunt bleu, que ha tingut als blaugranes Ludovic Fàbregas i Dika Mem com a principals arguments ofensius, ha aprofitat les pèrdues de pilota i les concessions defensives del conjunt espanyol per manar sempre en el resultat. L’ascendència d’Arpad Sterbik (11 aturades i un 39% d’encert), que ha entrat a la convocatòria per Rodrigo Corrales, i l’espectacular actuació del vallesà Ferran Solé no han estat suficients per capgirar el resultat en el tram final. L’extrem del Tolosa, amb 11 gols, ha estat escollit el jugador més valuós del partit. El pròxim partit del conjunt espanyol serà dilluns contra Brasil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)