Rugbi

El Barça jugarà la final de la copa

Rugbi. L’equip blaugrana ha superat l’Hernani a domicili en la seva semifinal (10-22)

El Barça ha derrotat aquest migdia l’Hernani a domicili (10-22) i tornarà a una final de la copa de rugbi 34 anys després. El Barça és l’equip amb més copes de rugbi al seu palmarès (16) però no arriba a una final des del 1985, en què va aixecar el títol contra el CDU Valladolid.

El partit al camp de l’Hernani s’ha resolt en la segona part després d’una marca de Rodrio Maria Avalos en el minut 73 que ha suposat el 10-17. L’argentí Bautista Guemes ha transformat i ha sentenciat el partit (10-19). Guemes, molt afinat en els xuts, encara ha tingut temps per clavar un altre xut dins els pals de l’equip local.

El Barça ha hagut de remuntar dues vegades un marcador advers. Els bascos s’han avançat amb un cop de càstig d’Elosegui, que ha estat contestat amb dos xuts de Guemes (3-6), resultat al final de la primera part. Una marca de Simon Terminstein i l’anotació posterior d’Elosegui han situat el 10-9 en el minut 47, però els blaugrana no han perdut la fe i han acabat capgirant el partit.