Més esport

Tom Brady ho torna a fer

Futbol americà. Amb 41 anys lidera els Patriots en la pròrroga a una nova Super Bowl on aquesta vegada els esperen els Rams de Los Angeles

Els New England Patriots de l’etern Tom Brady continuen reclamant el seu lloc com un dels millors col·lectius de la història moderna de l’esport. La matinada passada van accedir per tercer any seguit a la final de la Super Bowl després de tombar en la pròrroga i a domicili els Chiefs de Kansas City (31-37) en la final de la conferència americana (AFC). Brady, una vegada més, va fer possible una exigent remuntada en l’últim quart i també va ser determinant en el temps afegit. El rival en el gran partit de la temporada seran els Rams, que també van necessitar una pròrroga la final de la conferència nacional a Nova Orleans (23-26).

Pels Patriots la Super Bowl del 3 de febrer al Mercedes-Benz Stadium d’Atlanta serà la cinquena des del 2012. Brady (41 anys) i el seu entrenador, Bill Belichick, buscaran plegats el seu sisè títol en la franquícia des del 2002. L’equip de Massachusetts va saber frenar el jove quarterback Patrick Mahomes (23 anys), gran candidat a ser escollit MVP del curs. Rex Burkhead va decidir el triomf en la pròrroga després d’una llarga possessió de gairebé cinc minuts del seu equip.

Brady es convertirà en el director d’orquestra més veterà a jugar una Super Bowl. En el partit contra els Chiefs va completar 46 passades que van permetre al seu equip guanyar 348 iardes, inclòs un brillant enviament de 29 iardes en el segon quart a Dorssett, que aquest últim no va desaprofitar.

Una altra pròrroga

Els Rams també van necessitar el temps afegit per tombar a domicili la resistència dels Saints de Nova Orleans (23-26). Per primer cop en la història de la lliga, les dues finals pels títols de conferència es van decidir a la pròrroga i per primer cop en sortien com a vencedors els dos visitants. L’únic cop que els Rams i els Patriots s’han trobat en una Super Bowl va ser el 2002, quan els primers encara tenien la seu a Saint Louis i no a Los Angeles. Els Patriots, ja amb Brady, van vèncer 20-17.

LA DADA

5
Super Bowls
són les que ha guanyat Tom Brady amb els Patriots des del 2002.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)