Futbol sala

El Barça Lassa lliga Adolfo

Futbol sala. El club blaugrana anuncia l’ampliació de contracte fins al 2023 del jugador colomenc, que s’ha convertit en una peça clau del projecte

Que Adolfo és imprescindible en els esquemes d’Andreu Plaza ja fa temps que se sap. Ahir, però, el Barça va fer oficial l’ampliació de contracte del jugador de Santa Coloma i premia així la seva magnífica progressió. Adolfo, que serà blaugrana fins al 2023, va aterrar al Palau fa tres estius i, des d’aleshores, ha anat captivant veus amigues i també esperits crítics. “És un pulmó. Entén bé les ajudes, té una gran capacitat de sacrifici, un gran poder defensiu i és decisiu perquè si ell funciona l’equip funciona”, va dir fa un parell de mesos Andreu Plaza, el seu tècnic, després que Adolfo marqués contra el Palma el seu primer hat-trick vestit de blaugrana. “Adolfo és un exemple d’humilitat i treball. És un jugador exemplar i té el cor blaugrana”, hi va afegir el mànager esportiu de la secció de futbol sala.

Adolfo, que ahir també va saber que entrava en la llista del seleccionador espanyol, Fede Vidal, per disputar els dos propers amistosos contra Hongria i el Brasil, també va voler anunciar l’acord a les xarxes socials: “És un dels dies més feliços de la meva vida”, va sentenciar. “Intento millorar i aprendre cada dia. Treballar per ser millor. Aquest premi és un incentiu per seguir fent-ho”, va afirmar també en els mitjans del club.

Amb la renovació d’Adolfo queden tres jugadors que acaben contracte aquest estiu. La renovació fins al 2021 d’Esquerdinha s’anunciarà aviat, Aicardo i el club negocien els últims serrells per ampliar la vinculació fins al 2021 i amb Leo Santana encara no s’han iniciat els contactes.

LES FRASES

Intento millorar i aprendre cada dia. Aquest premi és un incentiu per seguir fent-ho
Adolfo Fernández
jugador del barça lassa
Adolfo és un exemple d’humilitat i treball. És un jugador exemplar i té el cor blaugrana
Txus Lahoz
mànager esportiu de la secció de futbol sala del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)