Handbol

Espanya es jugarà el setè lloc del mundial i la plaça del preolímpic contra Egipte

Handbol. L’equip de Jordi Ribera ha perdut per la mínima contra Alemanya (31-30), tot i que ja no tenia possibilitats de lluitar per la cinquena posició després de la victòria de Croàcia contra França (20-23)

La selecció espanyola jugarà dissabte contra Egipte (17.30 h), que entrena el palauenc David Davis, per obtenir el setè lloc del mundial i assegurar-se l’última plaça per al preolímpic. La victòria de Croàcia contra França (20-23) ha deixat l’equip de Jordi Ribera sense possibilitats de lluitar per la cinquena plaça del campionat independentment del que fes en el partit contra Alemanya.

En l’últim duel al Lanxess Arena de Colònia, el conjunt espanyol ha perdut per la mínima contra els amfitrions (31-30). Amb poca cosa en joc, el balanç ofensiu s’ha imposat a les defenses, especialment a la primera meitat (17-16). D’entrada, el ritme de joc ha estat trepidant. L’intercanvi de gols, cadascú amb el seu estil de joc, ha estat continu. L’equip espanyol, amb molta mobilitat i desdoblaments, ha donat joc als jugadors de segona línia, amb bona efectivitat de Julen Aguinagalde, des del pivot, o Ferran Solé i Ángel Fernández des dels extrems. El conjunt alemany ha imposat la qualitat individual i ha replicat amb accions d’un contra un del jove Suton o Bohm.

Després de la represa, certa precipitació del conjunt espanyol ha permès que l’equip germànic obrís una petita escletxa de 4 gols (23-19) que ha sabut mantenir fins al final.

Amb els resultats de la jornada, les semifinals les jugaran divendres Alemanya contra Noruega, i Dinamarca contra França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)