Hoquei sobre herba

Espanya es desfà davant Gran Bretanya

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol cau (5-6) amb la selecció britànica en el segon partit de la FIH Pro League després de deixar-se aixecar un 4-1 a favor

La selecció espanyola, amb 11 catalans a les seves files, ha caigut en el segon partit de la FIH Pro League davant el combinat britànic. Després d’un primer quart pràcticament perfecte, Espanya s’ha desfet incomprensiblement i ha acabat sucumbint. Xavi Lleonart, Marc Boltó, Diego Arana i Albert Beltran han fet les dianes espanyoles en el primer quart mentre que Adam Dixon ha retallat distàncies. El terrassenc Beltran amb dues assistències i una diana ha estat el motor d’una selecció que ha fet les delícies dels aficionats de Beteró amb un joc elèctric i efectiu.

Aleshores, però, tot s’ha torçat. Zachary Wallace, amb una rematada dins l’àrea de davanter centre, ha retallat distàncies en un segon quart en què Gran Bretanya ha fet una passa endavant i ha posat una marxa més. S’ho creien els britànics. El segon ha estat el preludi d’un tercer període demolidor pel combinat estatal: els homes que dirigeix Danny Kerry han igualat el duel amb dos llançaments de penal córner mentre que, a l’altra àrea, Espanya ha ofert ben poc.

Els de Fred Soyez, en caiguda constant, han vist com els visitants tornaven a afinar la punteria en l’inici del darrer quart. Un gran gol del capità, Phil Ropper, ha donat la penúltima estacada al combinat espanyol que també ha vist com David Condon ha fet el sisè a falta de tres minuts. Tot i el desastre, Espanya ha estat a punt de sumar alguna cosa positiva: Álvaro Iglesias ha fet el 5-6 i, amb el temps esgotat, els espanyols han disposat de tres llançaments de penal córner que podrien haver significat l’empat. No ha estat així i Espanya, que havia fet un gran primer període, ha acabat encaixant la primera derrota en el segon partit de la FIH Pro League davant Gran Bretanya.