Tennis

Agressivitat contra tàctica

Final femenina. La japonesa de 21 anys Naomi Osaka (4) i la txeca de 28 Petra Kvitova (8) es juguen el títol i el número 1 en un duel de mètodes prou diferenciats (9.30 h / Eurosport)

L’agressivitat de Naomi Osaka (4), la japonesa de 21 anys campiona de l’obert dels EUA que s’ha rebel·lat contra la falta de lideratge en la WTA i que té una dreta plana que fa por, es posarà a prova avui en la final contra l’experiència de la txeca de 28 anys Petra Kvitova (8). La pseudoveterana, que no ha cedit cap set, és una supervivent que va estar a punt de retirar-se fa dos anys quan va ser atacada amb un ganivet per un lladre a casa seva que li va lesionar el canell de la mà bona. Té una esquerra de seda que també li corre però necessita més paciència per acabar els punts. Afrontarà la seva tercera final major després d’haver guanyat a Wimbledon el 2011 i el 2014. A més, va ser semifinalista el 2012 a Austràlia i Roland Garros, resultats que constaten la seva polivalència. Serà el primer enfrontament entre totes dues, que han guanyat totes les finals de Grand Slam que han jugat. Kvitova també va ser una jove prodigi quan va celebrar el seu primer Wimbledon i la copa Masters als 21 anys. La campiona tindrà un doble premi i es convertirà en la número 1 desbancant la romanesa Simona Halep.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)