Handbol

La millor plaça a mitja lliga, quart

Handbol. El KH-7 Granollers mai havia acabat la primera volta de la divisió d’honor femenina tan amunt

En les cinc temporades que fa que el KH-7 Granollers juga en la divisió d’honor femenina mai havia acabat tan endavant la primera volta com aquesta temporada 2018/19, en què ocupa el quart lloc. El conjunt vallesà va arribar a la meitat de la lliga dissabte guanyant al Palau d’Esports el Castelló, el cuer, per un clar 30-20. Aquesta victòria, la novena del curs, va mantenir l’equip que entrena Robert Cuesta en la quarta plaça, empatat a 18 punts amb l’Elx Mustang.

El KH-7 Granollers és a quatre punts de la primera posició, que ocupa el Rocasa Gran Canària amb 22 punts, i a només un de la tercera plaça del Mecalia Atlético Guardés, amb 19.

La temporada passada, la 2017/18, el conjunt vallesà va finalitzar els primers tretze partits de la competició en la vuitena posició, amb 12 punts, mentre que en fa dues, la 2016/17, va ocupar la dotzena plaça amb 7 punts.

En aquesta campanya el KH-7 Granollers va perdre el primer partit i va encaixar dues derrotes en les tres primeres jornades. Després va encadenar quatre victòries que el van situar sisè. En la desena jornada va pujar a la quarta posició i, tot i la derrota de fa dues jornades, s’hi ha mantingut.

El conjunt vallesà inicia demà la segona volta de la divisió d’honor femenina, ja que rep a casa (18 h) en partit avançat de la catorzena jornada el Rocasa Gran Canària, el líder de la màxima categoria.

Judith Vizuete és la pitxitxi

Una de les peces importants de l’equip és Judith Vizuete, que ha marcat 93 gols i s’ha situat com la pitxitxi de la divisió d’honor femenina al final de la primera volta. La segona posició l’ocupa la barcelonina Sara Gil, que va començar la lliga al Porriño i ara juga al Bera Bera, amb 86 gols. La granollerina, de 23 anys, ha disputat els 13 partits i té una mitjana de 7,15 gols per partit. En la desena jornada a la pista del Màlaga va anotar 11 gols, i també va arribar als 10 en la primera a la pista del Rocasa Gran Canària. El partit on va fer menys gols va ser en la segona jornada a casa contra l’Aula Valladolid, només dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)