Handbol

Mortensen (Barça) té una lesió de menisc

Handbol.L’extrem esquerre danès, recent campió, es va lesionar en el segon partit del mundial contra Tunísia i serà operat el 8 de febrer

Els serveis mèdics del FC Barcelona han informat avui que el jugador del primer equip d’handbol del Barça Lassa Casper Mortensen té una lesió al menisc del genoll esquerre que l’obligarà a passar pel quiròfan. La intervenció es durà a terme el proper divendres 8 de febrer.

Mortensen va caure lesionat en el segon partit de la fase preliminar del mundial que s’ha disputat en les últimes setmanes a Alemanya i Dinamarca. Després de marcar vuit gols en el partit inaugural, l’extrem blaugrana va patir la lesió en la segona jornada, contra Tunísia. Tot i quedar fora de l’equip, en els últims partits va tornar a ser a la banqueta, i en la final va arribar a jugar uns minuts. Dinamarca va acabar aconseguint la victòria en el mundial, i Mortensen es va penjar la medalla d’or.

Un cop realitzada la intervenció, el club facilitarà més informació sobre la recuperació de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)