Handbol

Pascual carrega contra la selecció danesa

Handbol. Critica amb duresa la gestió “de merda” que s’ha fet de la lesió de Casper Mortensen

Xavi Pascual, entrenador del Barça d’handbol, ha explotat contra la selecció danesa, recent campiona del món, per la gestió que ha fet de la lesió de Casper Mortensen. “El problema no és la lesió, sinó com es comunica. Poden ser campions del món, però la seva gestió amb això és una merda. I ara ja m’he quedat a gust”, ha dit. Pascual ha criticat que a diferència de les lesions de l’islandès Aron Pálmarsson i del francès Cédric Sorhaindo, que van ser comunicades per les respectives federacions, ningú de la selecció danesa es va posar en contacte amb el Barça per informar de la lesió de Mortensen: “Acceptem que es poden lesionar jugadors amb les seleccions. Però encara estem esperant que algú de la selecció danesa, d’aquests que només fan que enviar correus electrònics cada dos o tres dies perquè tenen jugadors nostres convocats, ens comuniqui que tenim un jugador lesionat pel que queda de temporada.” El tècnic blaugrana també ha criticat durament la selecció danesa per haver fet jugar Mortensen: “El jugador ens diu que ha de prendre antiinflamatoris i que en deu dies estarà bé. Resulta que als tres dies està jugant contra Hongria. I juga quaranta minuts. Aquest jugador s’ha trencat el menisc i encara estem esperant que algú ens digui alguna cosa. Podríem dir que el seleccionador, amb el qual tinc una bona relació, ens podria haver trucat, però el que no sé és, si el jugador hagués estat del seu club, l’hauria posat a jugar o no.”

Pascual tampoc se n’ha estat de criticar el mateix jugador, i ha apel·lat a la seva responsabilitat individual: “Al jugador també li cau la castanya, perquè ha de ser responsable del que fa, i qui pitjor ho passarà serà ell perquè es perdrà la resta de la temporada. De moment ja ha de passar pel quiròfan. Em sembla que igual que nosaltres hem de cedir els jugadors a les seleccions, el mínim exigible, per bona educació, és que ells comuniquin al club que paga al jugador i el cedeix amb una trucada o un correu electrònic.o preguntar pel jugador.”

“Ara ja no fa falta que ens truquin, ja ens n’encarregarem nosaltres”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)