Tennis

La nova era de la copa Davis arrenca avui

Tennis. Els dotze vencedors de les dotze seus de les eliminatòries prèvies accediran a la fase final de Madrid del 18 al 24 de novembre

El nou format de la copa Davis que ha impulsat l’empresa Kosmos de Gerard Piqué arrenca avui i demà amb la disputa de les dotze eliminatòries prèvies, que es juguen al millor de cinc partits. Els dos guanyadors s’afegiran als quatre semifinalistes de la darrera edició –Croàcia, que defensa el títol, Franca, Espanya i els Estats Units– i a les dues seleccions convidades, que han estat l’Argentina i la Gran Bretanya, dues recents campiones. La fase final es jugarà a Madrid del 18 al 24 de novembre amb un format de sis grups de tres equips. Accediran a quarts els sis primers i els dos millors segons. Les eliminatòries es jugaran al millor de tres punts amb dos partits individuals i un de dobles, al millor de tres sets. Les dotze eliminatòries són: Brasil-Bèlgica; Alemanya-Hongria; Colòmbia-Suècia; Uzbekistan-Suècia; Suïssa-Rússia; Àustria-Xile; Austràlia-Bòsnia; Kazakhstan-Portugal; Eslovàquia-Canadà; Índia-Itàlia; República Txeca-Holanda, i Xina-Japó. Els perdedors i els dos pitjors tercers de la fase final descendiran al grup 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)