Handbol

Retorn amb repassada

Handbol. El Barça Lassa no nota el desgast pel mundial i encadena contra l’Alcobendas la setzena victòria consecutiva en la lliga

BARCELONA 38 ALCOBENDAS 22

FC BARCELONA LASSA:Möller, Tomás (6), Dolenec (8), Andersson (2), Syprzak (3), Duarte (4), Pascual (5) –inicial–; Gómez (2), Fábregas (1), N’Guessan (2), Entrerríos (1), Petrus, Ariño (1), Mem (1) i Knorr (2).ALCOBENDAS:Patotsky, Crespo (1), Catalina (5), Pelidija (2), Velasco (2), Nieto (4) Gimeno (1) –inicial–; Torres, López (2), De la Rubia (3), Thorsson, Ortega, Gutiérrez (1), Rodriguez i Martín (1).PARCIALS:1-2, 3-3, 4-3, 8-5, 11-7, 16-8; 19-10, 23.12, 27-14, 30-16, 35-20 i 38-22.ÀRBITRES:Sánchez i Cabrejas.

El Barça va reprendre la competició de lliga després de l’aturada pel mundial amb una pallissa a casa contra l’Alcobendas. El desgast dels seus onze internacionals –i les absències per lesió de Palmarsson, Sorhaindo i Mortensen– no es va notar sobre el parquet i l’equip blaugrana va encadenar la setzena victòria en setze partits. Xavi Pascual va donar entrada al jove extrem Àlex Pascual, que va jugar a un bon nivell, i als jugadors del Barça B Nemanja Ilic i Juri Knorr.

El domini inicial de l’Alcobendas (2-3, 9’) es va esvair quan Pascual va començar a fer rotacions. El Barça va augmentar la velocitat del joc i no va tenir problemes per sentenciar el partit. Avui serà el torn del Fraikin Granollers, que visita la pista del Guadalajara (18 h) sense Terrafeta, que estarà dos mesos de baixa després de ser operat d’un dit del peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)