La segona part

Handbol. El Fraikin Granollers se sobreposa a un mal inici i venç a Guadalajara

GUADALAJARA 25 GRANOLLERS 29

QUABIT GUADALAJARA:Hombrados, Parra (3), Jose Maria Márquez (3), Vigo, Moya (4, 3p), Javier Garcia (5) i Paredes (2) –set inicial–; Donderis (p.s.), Celada, Mellado (3), Serradilla (2), Sanz, Eceolaza, Fuentes, Niewrzawa i Gallardo (3).FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Lancina (4), Marc Gracia, Adrià Martínez (1); Gassama (2), Popovic i Antonio Garcia (2) –set inicial–; Guàrdia (p.s.), Ferrer, Valera (5), Figueras (8, 3p), Osawaldo (6), Saez (1), Vukasin, Franco i Alejandro Márquez.PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-2, 6-2, 8-5, 11-7, 11-11, 13-14 (descans), 14-14, 15-17, 16-21, 17-25, 21-27 i 25-29.ÀRBITRES:R.A. García i A. Rodríguez. Van excloure a Parra, Márquez, Javier Garcia del Guadalajara, i a Marc Garcia (2) i Franco, del Granollers.

El Fraikin Granollers va guanyar a la pista del Guadalajara tot i que no va fer un bon inici de partit. Es va sobreposar a les dificultats i va arribar al descans amb avantatge d’un gol. La segona meitat la va dominar i es va emportar una nova victòria.

En el minut 8 el Granollers perdia per 6-2, i en el 17’ tenia cinc gols de desavantatge (11-6). La reacció va ser fulgurant i amb un parcial de 0-5 va empatar el partit. La primera vegada que els visitants es van posar al davant va ser el 13-14 amb què es va arribar al descans. En la segona part el Granollers es va distanciar en el marcador i va arribar als vuit gols de marge en el minut 50, 17-25. En els darrers minuts els locals van ajustar el marcador però els visitants no van patir.