El Sant Quirze s’endú un punt de la pista del Sarrià

Handbol. Els visitants, que desaprofiten un penal a deu segons del final del partit, tallen una ratxa de tretze victòries seguides del Sarrià

SARRIÀ 27 SANT QUIRZE 27

UE SARRIÀ:Guitart, Pòrtulas, Fina (2), Arnau (1), Ballester (3), Jiménez, Esain (1), Tserno, Mariscal (1), Moreno, Rovira (3), Lozano (5), Serrano (1), Torres (6), Teixidor (4) i Vicente.HANDBOL SANT QUIRZE:Sánchez, Salvatella (1), Jiménez, Vilaplana (4), Reig (5), Fernández (2), Garcia, Montálvez, Rodríguez (5), González (6), Robles, Pérez, Berbel (4) o Malid.PARCIALS:1-1, 3-3, 6-4, 9-7, 10-11, 12-12; 14-13, 16-15, 18-18, 21-20, 23-24 i 27-27.ÀRBITRES:Bohigas i Sáez. 5 exclusions al Sarrià i 6 al Sant Quirze.

El Sant Quirze va estroncar una ratxa de tretze victòries consecutives del Sarrià i va treure un punt amb l’empat a la pista de l’equip gironí (27-27). En un partit molt igualat i emocionant, dels que fan afició, qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur la victòria. Amb avantatge poques vegades de més d’un gol –a favor d’un equip o de l’altre–, l’enfrontament no va quedar decidit fins als últims segons.

La primera part ja va ser molt igualada, amb alternances en el marcador i un resultat al descans d’empat a dotze. El Sarrià va dur la iniciativa en els primers minuts de la represa, però el Sant Quirze va aconseguir dos gols d’avantatge a cinc minuts del final del partit. Els jugadors de Pere Coll, amb dos jugadors menys a la pista, van patir per evitar un marge encara més alt, però fins i tot van poder empatar en l’últim minut. Els visitants encara van tenir un penal a deu segons del final, però van fallar el llançament. Amb aquest resultat, el Sarrià conserva l’avantatge com a líder de la general respecte del Sant Quirze, que és segon, però perd l’average amb aquest equip.