Handbol

Nemanja Ilic cobrirà la baixa de Casper Mortensen

Handbol. El jugador, provinent del Tolosa, arribarà en qualitat de cedit i el Barça Lassa podria oficialitzar demà mateix l’operació

L’internacional serbi Nemanja Ilic, que milita a les files del Tolosa, és l’escollit per suplir la baixa de Casper Mortensen, que divendres s’ha d’operar del menisc, segons ha avançat L’Equipe. El Barça Lassa podria fer oficial demà l’operació. Ilic, de 28 anys, arribaria en qualitat de cedit fins a final de curs. El tècnic Xavi Pascual reclamava un jugador de qualitat i amb experiència contrastada. Ilic va jugar el mundial, on va anotar 25 gols en set partits, i amb una mitjana de 66% d’efectivitat. L’extrem serbi es pot inscriure en la lliga de campions, ja que el seu equip, on també hi militen els catalans Ferran Solé i Arnau García, no juga competició europea aquesta temporada. A més, la discreta primera volta a la lliga francesa –ara són desens– els han allunyat molt de les seves aspiracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)