Handbol

Nemanja Ilic és l’escollit

Handbol. El Barça Lassa es reforçarà amb l’extrem serbi, provinent del Tolosa, i estarà cedit fins a final de curs per cobrir la baixa de Casper Mortensen, que divendres passarà per la sala d’operacions

L’internacional serbi Nemanja Ilic, que milita a les files del Tolosa, és l’escollit per suplir la baixa de Casper Mortensen, que divendres s’ha d’operar del menisc del genoll esquerre. El Barça Lassa farà oficial la nova incorporació avui, el dia límit per inscriure’l en la lliga de campions. Ilic, de 28 anys, arribarà en qualitat de cedit fins a final de curs. El tècnic, Xavi Pascual, reclamava un jugador de qualitat i amb experiència contrastada. Uns requeriments que compleix sobradament l’internacional serbi. Ilic va jugar el mundial, on va anotar 25 gols en set partits, i amb una efectivitat del 66%. L’extrem serbi es pot inscriure en la lliga de campions, ja que el seu equip, on també militen els catalans Ferran Solé i Arnau Garcia, no juga competició europea aquesta temporada.

Mentre s’espera la confirmació del nou reforç, l’expedició del Barça va viatjar ahir a Conca, on avui (20 h) afronta la 17a jornada de la lliga Asobal. “Els últims anys ens ha costat guanyar-hi, però hi anem amb tot”, va manifestar el lateral danès Lasse Andersson. També s’han desplaçat amb el primer equip Àlex Pascual i Juri Knorr.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)