Ciclisme

Chris Froome tornarà a la Volta a Catalunya

Ciclisme. El britànic aspira aquesta temporada a guanyar per cinquena vegada el Tour de França en l’adéu de l’Sky com a patrocinador

El ciclista britànic Chris Froome (Sky), vencedor de quatre edicions del Tour, una del Giro i una de la Vuelta, ha confirmat que disputarà la Volta a Catalunya d’aquest any, que començarà a Calella el 25 de març. Froome ha participat sis vegades en la Volta, l’última el 2017 on va ser el 30è en la general. El seu millor resultat va ser el sisè lloc del 2014 i no ha aconseguit guanyar encara mai cap etapa.

Aquest 2019 és especial per a Froome ja que l’Sky ha anunciat que és l’última temporada de la marca en el ciclisme professional. Els responsables de l’equip, de fet, ja estan buscant un nou patrocinador principal. La decisió del britànic de descartar aquesta temporada el Giro i apostar pel Tour ha beneficiat aquesta vegada els interessos de la Volta, que surt guanyant en impacte mediàtic per la presència del ciclista nascut a Kenya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)