Esquí

Primer or per a Shiffrin

Esquí alpí. L’americana s’imposa en el supergegant del mundial d’Are, tot i no ser una de les seves especialitats. Vonn té una caiguda

Mikaela Shiffrin va aconseguir ahir el seu quart títol mundial en imposar-se en el supergegant d’Are, tot i que no figura entre les seves especialitats. L’americana havia guanyat anteriorment els eslàloms de Saint-Moritz (2017), Vail i Beaver Creek (2015) i Schladming (2013) i no havia disputat mai un supergegant en aquesta competició. Ahir, però, va aturar el cronòmetre amb un temps d’1:04.89, amb el qual es va assegurar la victòria. Per ben poc, però. I és que entre ella i la quarta classificada només hi va haver set centèsimes de diferència. “És de bojos. No esperava ser campiona del món de supergegant”, va explicar Shiffrin, de 23 anys, després de la prova. La italiana Sofia Goggia va acabar segona (+0.02) i va sumar la seva segona medalla en un mundial, i la suïssa Corinne Suter va estrenar el seu medaller en la competició amb el tercer lloc (+0.05).

L’altra notícia de la prova va ser la caiguda de Lindsey Vonn quan encara no havia arribat al segon interval. L’americana va sortir just després de Shiffrin, però va endur-se una porta en un salt, es va desequilibrar i va impactar contra les proteccions laterals. La prova va quedar interrompuda uns minuts, però Vonn es va incorporar i va poder baixar fins a la meta. La seva participació en el descens de diumenge serà l’última cursa de la seva carrera.

Supergegant F
1a Mikaela Shiffrin (EUA) 1:04.89
2a Sofia Goggia (Itàlia) a 0.02
3a Corinne Suter (Suïssa) a 0.05
4a V. Rebensburg (Alemanya) a 0.07
5a Nadia Fanchini (Itàlia) a 0.14
6a R. Mowinckel (Noruega) a 0.16
7a F. Marsaglia (Itàlia) a 0.24
8a Ilka Stuhec (Eslovènia) a 0.26
9a Lara Gut (Suïssa) a 0.48
10a Federica Brignone (Itàlia) a 0.54
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)