Ciclisme

‘Purito’ Rodríguez i Núria Picas se sumen a l’aventura de la Titan Desert

Joaquim ‘Purito’ Rodríguez i Núria Picas s’afegeixen a la llista d’il·lustres esportistes que viuran l’experiència de la Garmin Titan Desert. Ho faran coincidint amb la 14a edició de la reconeguda i exigent prova de bicicleta de muntanya, que es celebrarà en territori marroquí entre el 28d’abril i el 3 de maig. “Per mi és un nou repte. He guanyat moltes curses en carretera, però pel que fa a la roda gruixuda començo de zero. La Titan és una aventura per mi”, ha comentat l’exciclista de Parets, que tindrà com a company de cursa a Oliver Avilés. L’altre protagonista d’aquest matí en l’acte de presentació del recorregut –amb un total 640 quilòmetres distribuïts en sis etapes i c amb un desnivell acumulat de 5.911 metros– ha estat Picas, que l’any 2016 va participar en la Titan Tropic disputada a Cuba. “Competir en bicicleta no és nou per mi, però vinc de les curses de muntanya a peu i és un gran repte rodar pel desert” ha manifestat la dues vegades campiona del món d’ultra trail.

Els organitzadors de la prova, que estrena Skoda com a vehicle oficial, han informat que la llista d’inscrits ja arriba als 580 quan encara faltes 80 dies per l’inici de la cita. “L’objectiu és arribar als 700 inscrits i a aquest ritme aviat tindrem que penjar el cartell de tot venut, que é el que desitja qualsevol organitzador”, va comentat Fèlix Dot, director general de la Garmin Titan Desert. Pel que fa al director tècnic de la prova, Manuel Tejada, ha definit el recorregut de la prova en dues part, una primera molt desèrtica i una segona amb etapes més muntanyoses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)