Atletisme

La mitja dels rècords

Atletisme. La cursa barcelonina confirma la tendència ascendent, amb 19.000 participants. Roza Dereje buscarà la plusmarca femenina

Abans del tret de sortida, els organitzadors ja qualifiquen l’eDreams Mitja Marató de Barcelona que es disputarà diumenge com la millor de la història. Els números l’avalen. La inscripció es va haver de tancar fa deu dies amb la xifra rècord de 19.000 participants, superant els 17.800 del 2017, dels quals 8.323 –44% del total– són estrangers, de 103 nacionalitats. La participació femenina, amb 5.950 (31%), també és de rècord.

En el terreny esportiu, la jove etíop de 21 anys Roza Dereje intentarà superar la plusmarca mundial (1h04:51), tot i ser conscient de la dificultat del repte. La vallenca Marta Galimany (FC Barcelona) també arriba en bona forma i mirarà de rebaixar el seu millor registre en la distància (1h13:13). Entre els homes, destaca el kenyà Eric Kiptanui, que acredita 58:42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)