Més esport

“Amb la lliga obrim una finestra al món”

Gimnàstica artística. La segona edició s’inicia a Salt amb la presència dels millors equips estatals i de gimnastes internacionals

La segona edició de la Lliga de Clubs Iberdrola s’inicia avui a Salt i ahir va ser presentada. Hi haurà tres jornades, la d’aquest cap de setmana a la localitat gironina, una altra al País Valencià i l’última a les Illes Balears. Després hi haurà la final en una seu per determinar. El director de la competició, Xavi Casimiro, va destacar la importància de la lliga amb la presència dels millors clubs de l’Estat i de gimnastes internacionals, i va dir que en la primera edició el format havia funcionat molt bé. “Pensem en el futur. Mantenint les normes de la gimnàstica hem d’anar cap a l’espectacle”, va afirmar, i va destacar que el pla Iberdrola és important per a aquest esport.

La directora tècnica del Salt GC i directora local de la competició, Montse Hugas, es va mostrar contenta per tenir la confiança de la federació espanyola per ser els organitzadors i va afirmar que, amb la lliga: “Obrim una finestra al món, Salt obre les portes al món.” Hugas va explicar que tota la competició es donarà per streaming, que la jornada de dissabte a la tarda, la primera divisió, la donarà LaLiga TV i que s’està negociant perquè la final on es decidirà el títol es pugui retransmetre en directe per Teledeporte.

La membre del comitè tècnic de la federació espanyola i jutge internacional, Zeltia Garcia, va dir que volia: “Recalcar els esforços i el treball de la comissió de clubs, és un treball a l’ombra, però funciona i és una novetat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)