Esquí

Holdener repeteix títol en la combinada

Esquí alpí. La suïssa supera de només tres centèsimes l’eslovaca Vlhova

L’esquiadora suïssa Wendy Holdener va repetir ahir al mundial d’Are (Suècia) el títol de la combinada de fa dos anys gràcies a un descens vertiginós en l’eslàlom –la seva prova favorita– que li va permetre de recuperar per només tres centèsimes la diferència que havia perdut en el descens matinal. L’eslovaca Petra Vlhova, que es va haver de conformar amb la plata, va començar l’eslàlom amb tres dècimes d’avantatge però va observar impotent la gran remuntada de la seva rival. La noruega Ragnhil Mowinckel va endur-se el bronze en una prova sense la gran estrella del campionat, Mikaela Shiffrin.

Holdener, conscient que estava obligada a arriscar en la seva baixada, va anar esgarrapant centèsima a centèsima però no va poder celebrar el triomf fins que va travessar la pancarta i va veure el cronòmetre oficial.

Holdener, de 25 anys, és una de les millors especialistes en combinada de la copa del món, on va conquerir el globus de cristall de la modalitat el 2016 i el 2018. Als Jocs de Pyeongchang de l’any passat va ser bronze en la combinada i va formar part de l’equip de Suïssa que va guanyar per equips.

El mundial continua avui amb una de les proves més espectaculars i esperades a Suècia, el descens masculí. En els entrenaments d’ahir el més ràpid va ser l’austríac Matthias Mayer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)