Esquí

Queralt Castellet acaba quarta en el mundial de migtub

Surf de neu. La sabadellenca es queda a només un punt de la medalla de bronze. En les dues primeres baixades no te una bona actuació però en la tercera arriba als 81 punts

Queralt Castellet ha tingut una brillant actuació en el mundial de migtub i ha finalitzat en la quarta posició. La sabadellenca s’ha quedat a només un punt de la medalla de bronze i a tres de la de plata.

Castellet no ha començat bé la final de les vuit millors i amb 35.25 punts en la primera baixada i 21.50 en la segona ha quedat relegada a la vuitena posició. En la tercera i definitiva baixada la seva actuació ha sigut molt brillant i ha aconseguit 81 punts que l’han situat en la tercera posició provisional. La següent en actuar ha sigut la nord-americana Maddie Mastro, que anava cinquena amb 77 punts, i també ha millorat. Ha sumat 82 punts i ha pujat fins a la tercera posició per davant de la catalana.

El títol mundial l’ha guanyat la nord-americana Chloe Kim –la campiona olímpica–, amb els 93,50 punts de la seva primera baixada, mentre que la medalla de plata se l’ha emportat la xinesa Xuetong Cai –doble campiona del món–, amb 84 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)