Waterpolo

Definides les semifinals de la copa de la reina

La jornada de quarts de la copa de la reina de waterpolo, que ha començat avui a les instal·lacions del CN Sant Feliu, ha definit els quatre equips que demà protagonitzaran les semifinals. Es tracta de l’Astralpool CN Sabadell –màxim favorit per sumar el tercer trofeu consecutiu–, el CE Mediterrani, el CN Rubí i el CN Sant Andreu.

El duel entre el Sabadell i La Sirena CN Mataró –quart classificat a la taula de la lliga– destacava pel que fa als partits de quarts. Tot i uns primers minuts d’equilibri, les vallesanes han acabat per imposar el seu major ritme golejador i s’han imposat per 14-7 (parcials de 4-1, 3-2, 4-3 i 3-1). Abans, el CN Terrassa i el CE Mediterrani i el CN Terrassa s’han encarregat d’inaugurar la competició. Les barcelonines, terceres a la lliga, s’han acabat imposant per 5-7 en un duel que no s’ha acabat de decantar fins un últim parcial d d’1-3.

La remuntada del dia l’ha signat el CN Rubí capaç de capgirar un 7-5 en contra per acabar imposant-se per 8-11 al Saragossa, l’únic representant no català de la copa. Ariadna Ruiz, autor de set gols, ha liderat la remuntada de les rubinenques.

Pel que fa a l’últim partit de la jornada, el CN Sant Andreu ha fet bons els pronòstics que el situen com el principal candidat a disputar la final contra el Sabadell. Les jugadores dirigides per Javier Aznar s’han imposat per un còmode 7-17 (parcials de 1-5, 2-5, 2-3 i 2-4) al CN Sant Feliu, l’amfitrió del trofeu.

El programa de semifinals de demà queda fixat amb els duels: Mediterrani-Sabadell(11.30 h) i Rubí-Sant Andreu (13.00 h).

Quarts
Terrassa - Mediterrani 5-7
Sabadell - Mataró 14-7
Saragossa - Rubí 8-11
Sant Feliu - Sant Andreu 7-17
Semifinals (avui)
Mediterrani - Sabadell 11.30 h
Rubí - Sant Andreu 13.00 h
Final (diumenge)
13.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)