Waterpolo

El Sabadell busca la revàlida i el Sant Andreu, la gesta

Waterpolo. Vallesanes i andreuenques s’enfronten en una final de copa que es pot veure condicionada per les dimensions més reduïdes de la piscina

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Sant Andreu s’enfronten aquest migdia (a partir de les 13 h) en la final de la copa de la Reina. Un frec a frec esperat tenint en compte que a hores d’ara són els dos equips de referència en el waterpolo català i estatal. Ho van demostrar divendres en la jornada de quarts i també ahir en les semifinals, que van superar amb comoditat a les instal·lacions del CN Sant Feliu, seu de la competició. Les sabadellenques es van imposar al CE Mediterrani per 4-13 (parcials de 1-4, 0-2, 2-2 i 1-5), mentre que les andreuenques van segellar un 6-14 (parcials de 2-4, 1-6, 1-1 i 2-3) contra el CN Rubí.

“El Medi s’ha ressentit de la baixa de Roser Tarragó. Són un equip molt jove i nosaltres hem controlat bé la defensa i hem pogut repartir bé els minuts entre les jugadores”, va comentar el tècnic del Sabadell, David Palma, després de la semifinal, satisfet per com arriba el seu equip a la final d’avui. De fet, és clar favorit per sumar el tercer títol consecutiu i el quinzè de seu palmarès. Tot i això, Palma manté el pertinent missatge de prudència: “Crec que estarem davant del partit més igualat de la temporada perquè les dimensions de la piscina fan que tot es redueixi molt.”

Si bé el Sabadell ha demostrat sobradament la seva hegemonia en el waterpolo femení de casa nostra, si a hores d’ara algun equip li pot buscar les pessigolles és el Sant Andreu. Anna Gual, que va signar tres gols contra el Rubí, també va preveure una final equilibrada i va esmentar també les dimensions més reduïdes de la piscina de joc: “Crec que ni el Sabadell ni el Sant Andreu estem acostumats a jugar en una piscina d’aquestes dimensions. Les ajudes arriben més fàcilment.” Un factor important per intentar contenir el gran potencial sabadellenc en la posició de boia, amb Maica García i Paula Leitón com a referents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)