Més esport

El Salt, de menys a més

Gimnàstica artística. Les saltenques acaben cinquenes a casa en la primera jornada de la lliga Iberdrola després de remuntar un mal inici en els exercicis de paral·leles i barra

La lliga Iberdrola de gimnàstica va començar ahir a Salt amb una jornada d’emocions fortes, sobretot a la tarda quan van competir els millors equips de Catalunya i Espanya en un pavelló ple a vessar. Les gimnastes locals, lògicament, van ser les més observades però no van tenir un dia fàcil en la competició de primera divisió en què van ser finalment cinquenes.

L’objectiu de les saltenques era quedar entre les quatre primeres però el començament va ser tan descoratjador que al final el cinquè lloc va tenir regust de victòria. L’inici en les paral·leles, primer, i en la barra, després, va situar l’equip en última posició per culpa d’algunes caigudes i errors inesperats de les internacionals Laura Bechdejú i Marina González en exercicis que normalment dominen amb suficiència. Malgrat tot l’equip es va refer en les proves de terra i de salts i fins i tot les debutants van poder lluir. A banda de Bechdejú i González, el Salt va alinear Laura Mora, Aida València, Carla Manzaneda, Sara Coll i Bonnie Godino. L’Egiba de Manresa, el Xelska, el Morera i l’Hospitalet van ocupar els quatre primers llocs.

Al matí, en la prova de 2a divisió, les joves gimnastes del Salt van competir a un bon nivell tot i la seva inexperiència i van quedar segones, només superades per La Salle Gràcia. Avui, en la jornada final es disputarà la prova de 3a divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)