Esports de muntanya

Tres títols en tres dies per a Clàudia Galicia i Oriol Cardona

Esquí de muntanya. L’osonenca i el banyolí han guanyat els campionats estatals en la modalitat esprint, individual i vertical a Boí Taüll

Clàudia Galicia i Oriol Cardona han monopolitzat el campionat estatal d’esquí de muntanya, que s’ha disputat des de divendres a Boí Taüll, amb els títols en les tres modalitats: esprint, individual i vertical.

La líder de la general de la copa del món, que duu sis medalles de plata en les sis proves disputades, va guanyar la primera prova divendres, els esprints, amb Júlia Casanovas segona i Fátima de Diego tercera. Oriol Cardona també va començar amb bon peu i es va adjudicar el primer títol davant l’especialista basc Iñigo Martinez de Albornoz i el madrileny Antonio Alcalde. Els catalans Maria Costa i Ot Ferrer van ser campions en la categoria cadet.

La cursa individual, ahir, va suposar el segon títol per a l’esquiadora de Torelló i el banyolí. Galicia no va tenir rival i de Diego va ser segona, mentre Júlia Casanovas tancava el podi després de superar Igone Campos en el darrer descens. Per a Cardona, el triomf va ser més difícil perquè en el punt més alt del recorregut encara tenia Marc Pinsach al costat. A la línia d’arribada, Cardona hi va arribar amb 1h39:46 i gairebé quatre minuts d’avantatge sobre el cassanenc. Iñigo Martinez de Albornoz, quart, va pujar al podi perquè al tercer, el cerdà Jordi Alís, el van penalitzar amb tres minuts per cometre una errada en el recorregut als darrers metres.

Júlia Casanovas va ser la campiona promesa, categoria en la qual Maria Illa i Erola Bisquet van ser segona i tercera i Pau Coll segon darrere Martínez de Albornoz. Xevi Sadurní en veterà B, Albert Pérez en júnior i Ot Ferrer i Maria Costa en cadets també van guanyar l’or.

En el darrer títol en joc, aquest matí, Clàudia Galicia i Oriol Cardona han repetit triomf en la modalitat vertical. El mallorquí del CE la Molina Pere Rullan ha pujat al podi, tercer, amb Cardona i Pinsach primer i segon. A Clàudia Galicia l’han acompanyat al podi Igone Campos i Fátima de Diego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)