Futbol sala

El Barça fa la feina i s’allunya d’El Pozo

Futbol sala. Els blaugrana superen el Jaén (4-2) i aprofiten l’empat dels murcians amb el Ribera Navarra per situar-se quatre punts per sobre

Jornada rodona pel Barça Lassa que ha superat (4-2) el seu compromís amb el Jaén i aprofita l’empat d’El Pozo amb el Ribera Navarra. Els blaugrana han acabat patint més del compte davant els andalusos però han acabat sumant un triomf que els acosta a l’objectiu de ser primers a la lliga regular.

El Barça ha fet una primera part molt seriosa. Sense deixar opcions en defensa i aprofitant les ocasions en atac. Arthur ha obert la llauna culminant una jugada col·lectiva i traduint en gol una gran passada interior de Dyego. El partit ha entrat en un tram avorrit que Ferrão, amb una genialitat, ha tallat fent el 2-0. El pivot brasiler ha picat la pilota de manera suau per sobre del porter Espíndola i ha fet gran les distàncies amb un Jaén que no semblava reaccionar.

En la segona meitat, semblava que el gol d’Aicardo només començar donava tranquil·litat als blaugrana però el Jaén no ha donat mai el seu braç a tórcer. A mesura que passaven els minuts, els visitants han anat creixent i han retallat distàncies amb un xut de falta de Carlitos. A més, una genialitat de Bingyoba a falta de set minuts ha posat la por al cos a un Barça, que ha pecat de nerviós i imprecís en el tram final. Tot i això, els blaugrana s’han sabut defensar han demostrat maduresa i amb el català Campoy fent de porter jugador, Dyego ha pogut sentenciar a porteria buida. El Barça suma tres punts importants i es referma al capdavant de la taula.