El Fraikin Granollers aguanta vint minuts contra el potent Kiel

Handbol. Els vallesans cauen derrotats per 22-33 en l’inici de la fase de grups de la copa EHF

El Fraikin Granollers ha sigut derrotat a casa pel THW Kiel en l’estrena de la fase de grups de la copa EHF per un clar 22-33. El conjunt alemany ha fet tota una demostració del seu potencial però, els vallesans han aguantat molt bé en els primers vint minuts. El Granollers ha estat brillant en l’inici del partit, s’ha posat per davant en el marcador i ha arribat a tenir quatre gols d’avantatge (8-4). Després del 10-7 en el minut quinze però, el Kiel ha incrementat la intensitat de la seva defensa i el seu porter, el danès Niklas Landin recent campió mundial, ha començat a fer una exhibició d’aturades. Els alemanys s’han posat per davant i amb un gran encert en els contraatacs han arribat al descans amb avantatge, 11-18.

En la segona meitat el Granollers ha seguit lluitant i la nombrosa afició ha continuat animant als seus jugadors, però els alemanys han controlat el partit en tot moment i no han mostrat debilitats. El Kiel ha arribat a tenir una avantatge de dotze gols (19-31) a quatre minuts del final, i ha aconseguit la victòria amb onze gols de marge, 22-33.