Ciclisme

Marc Soler, a Colòmbia entre les estrelles

Ciclisme. El català debuta aquest curs en un Tour de Colòmbia farcit de primeres espases, amb Froome i Quintana, entre d’altres

Marc Soler estrena avui la temporada amb la seva participació en el Tour de Colòmbia, on tindrà l’objectiu d’assistir el cap de files de l’equip Movistar, el colombià Nairo Quintana. La prova, guanyada l’any passat pel colombià Egan Bernal, té una participació de luxe. També hi seran el britànic Chris Froome (Sky), quatre vegades vencedor del Tour de França, i el colombià Rigoberto Urán (EF), el francès Julian Alaphilippe (Quick Step) i el també colombià Miguel Ángel López, tercer classificat en el darrer Giro d’Itàlia i la darrera Vuelta a Espanya.

Una contrarellotge per equips de 14 km obrirà la prova, que tindrà cinc etapes més. La reina, l’última, tindrà 173,5 km fins a l’Alto de Las Palmas, a 2.550 metres d’altitud, on es podria decidir la victòria final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)