Atletisme

Mechaal no defensarà el títol europeu de 3.000 m

Atletisme. L’atleta palamosí no es veu prou en forma per competir al màxim nivell a Glasgow i dona per tancada la temporada de pista coberta

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) ha donat per tancada la campanya de pista coberta i aquest cap de setmana ja no competirà en el campionat d’Espanya, a Antequera, on figurava inscrit en els 1.500 m i els 3.000 m. La renúncia a l’estatal comporta que tampoc defensarà el seu ceptre continental de 3.000 m, a Glasgow, el primer cap de setmana de març. “No es veu en condicions per defensar el títol europeu. Tenia alguns dubtes i és millor que es relaxi, i que comenci la preparació amb vista a la campanya de l’estiu”, ha confirmat a L’Esportiu el seu entrenador, Antonio Serrano. Tot i la renúncia, Mechaal apareix com a líder europeu de l’any en 3.000 m després dels 7:45.56 que va acreditar el mes passat a Boston. El migfondista palamosí també havia segellat la mínima europea en els 1.500 m (3:41.82), gràcies al tercer lloc en la reunió de Madrid. Encara queda en suspens la seva participació en el campionat d’Espanya de cros (10 de març a Càceres), on podria donar un cop de mà a l’equip de la federació catalana.

Amb vista a la campanya a l’aire lliure, Mechaal té previst fer una estada en alçada i obtenir les mínimes per al mundial de Doha, tant en 1.500 m com en els 5.000 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)